Hallo allemaal,

Leuk dat jullie de site van Veldo bekijken en geïnteresseerd zijn in de g-gym! Op maandag gymmen we met een groep verstandelijk gehandicapten in het Calvijn College in Middelburg. Er zijn 2 groepen; één groep gymt van 19.30 tot 20.30 uur en de tweede groep begint om 20.30 en stopt om 21.30 uur.

Als je het leuk vindt om te sporten zit je bij ons goed! Het is een gezellige groep en we doen allerlei leuke sporten. We beginnen altijd met een warming-up door middel van bijvoorbeeld een spel. Verder doen we sporten als: badminton, fitnessen, voetballen, hockey, slagbal, basketbal en nog veel meer! Iedereen doet het op z’n eigen manier, tempo en natuurlijk onder het genot van een leuk muziekje van bijvoorbeeld Frans Bauer, Jan Smit of  BZN!

Zoals jullie kunnen lezen is het erg gezellig, wordt er veel gelachen en geniet iedereen volop!  Als dit jou wat lijkt, kom dan een keer kijken! Je bent van harte welkom en als je wilt mag je gelijk lekker meedoen.

Sportieve groetjes van de leiding van de G-gym!

Heb je interesse of vragen? Neem contact op met Tom van Dorst, 0118618994 E-mailadres: bestuur@veldo.nl

PS: We zijn ook altijd op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om de leden te ondersteunen bij het sporten. Lijkt je dit iets, laat het ons dan weten.

 

nsgk

“Onze leden zijn super blij met het nieuwe spel materiaal dat geschonken is door de Stichting NSGK Daarvoor onze dank namens onze leden.”