Op zaterdag 6 januari 2018 gaan we naar de springdagen in Sommelsdijk. Het duurt een hele dag en we gaan dan de volgende leuke activiteiten doen: Zwemmen, springen (Grote trampoline airtumblingbaan, minitrampoline met Pegasus, minitrampoline met schuin vlak, dubbele minitrampoline en trapeze zwaaien), eten (patat met frikandel of kipnuggets en drinken), klimmen, tokkelen, tuintrampoline springen en handboogschieten. Heel de dag loopt er een juf/begeleider van jouw eigen vereniging mee bij jouw groepje.

De springdagen worden gehouden in de Staver in Sommelsdijk en we gaan heen en terug met de bus. Het is voor iedereen vanaf 8 jaar. Je moet wel een zwemdiploma hebben.

Het kost € 25,25 waarvan VELDO € 7,25 betaalt voor het busvervoer. Het kost jou dus € 18,00

Alles hierover staat uitgebreid op de internetsite van de springdagen in Sommelsdijk www.springdagen.nl , ook staan hier foto’s en een filmpje van vorige jaren.

Lever je briefje + inschrijfgeld (€ 18,00) zo snel mogelijk in bij jouw leiding (voor 29 november), zodat de leiding alles goed kunnen voorbereiden. We gaan ervan uit dat als je je opgeeft, je ook echt meegaat. Na je aanmelding krijg je vlak voor de springdagen een briefje over de tijd dat we vertrekken en terug komen.

Let op: Te laat is echt te laat, omdat wij het definitieve aantal deelnemers door moeten geven aan de organisatie van de Springdagen en dit niet meer gewijzigd kan worden.