Marit en Marije sloten afgelopen zaterdag het wedstrijdseizoen af met de toestelfinales in Oosterhout. Beide mochten turnen op vloer, balk en sprong.

Marit begon met een hele sterke oefening op vloer. Vervolgens ging ze naar balk, waar ze ondanks de paar wiebels op de balk wist te blijven. Tot slot had ze sprong en liet ze een mooie half in-half uit en een mooie overslag zien. Op alle 3 de toestellen haalde ze haar hoogste cijfers van dit seizoen, heel knap! Haar inzet werd beloond met een hele mooie 1e plaats op vloer! ? hiermee is ze regiokampioene op vloer van haar niveau. Gefeliciteerd Marit! Op balk werd ze 7e en op sprong 5e.

Marije begon ook op vloer, ook zij begon met een hele sterke oefening. Op balk had ze helaas een val bij de radslag. De rest van de oefening ging zonder wiebels en is mooi geturnd. Op sprong liet ze 2 mooie overslagen zien. Marije werd 6e op vloer, 11e op balk en 7e op sprong. Goed gedaan Marije!

Een mooie afsluiting van dit wedstrijdseizoen. Alle meiden van de selectie hebben dit seizoen mooie oefeningen laten zien op de wedstrijden en persoonlijke overwinningen gehaald. Op naar volgend seizoen! ??