Beste jongens en meisjes!

Wat leuk dat jullie deze site bezoeken. Ik hoop dat jullie allemaal al op VELDO zitten, maar als dat niet zo is, kom dan snel een keertje bij ons kijken!
Er zijn verschillende gymgroepen voor jong en oud in verschillende wijken van Middelburg. De jongens en meiden zijn hartstikke enthousiast en het is altijd super gezellig! We doen leuke dingen zoals balk, lange mat, trampoline, brug, rekstok en ringen. Als je denkt dat dit allemaal wel erg serieus is, dan heb je het mis, want we doen ook vaak spelletjes en we maken heel veel lol! Plezier hebben in bewegen is namelijk het belangrijkste in onze vereniging. Een paar keer per jaar zijn er wedstrijden en af en toe zijn er ook andere activiteiten zoals een Sinterklaasfeest of eindejaarsactiviteit.

Misschien dat er mensen zijn die dit stukje lezen en denken; “hé, ik wil niet zelf gymmen, maar gymles geven, dat lijkt me leuk!” Aarzel dan niet en neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Er is altijd plek voor je! Waarschijnlijk weten jullie nu wel genoeg over de gym en staan jullie morgen al in de gymzaal om te kijken of mee te doen. Maar misschien zijn er ook nog mensen die toch nog wat vragen hebben; bel of mail ons gerust (zie; contact).

Hopelijk tot snel!

Groetjes van alle jongens, meisjes en gymleiding van VELDO.