Op 8 december 2012 heeft onze vereniging haar jaarlijkse clubkampioenschappen turnen gehouden. Er waren 57 deelnemers opgegeven die na weken trainen hun beste beentje voor hebben gezet. Dit jaar is voor het eerst door een aantal dames uit de 12+groep een matoefening op muziek gedaan. Een hele prestatie!

Het is altijd spannend of je oefening goed wil lukken en welke score je krijgt van de jury. Aan het eind van de wedstrijd was de prijsuitreiking, een heleboel meisjes en jongens zijn met een medaille naar huis gegaan. En een aantal kreeg ook nog de wisselbeker:

Clubkampioene recreatiegroepen: Elselina Louwerse
Clubkampioen jongens: Tijs Maljaars
Clubkampioene selectie: Marije Allemekinders

Van harte gefeliciteerd!
(klik hier voor alle uitslagen)

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_youtube id=”cDV61tS4jvw” width=”600″ height=”350″/]
Camera, Editing, Regie: Rick Stoorvogel[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]