Grote Clubactie

Het verkoopboekje is dit jaar vernieuwd. Naast dat de kopers handmatig de loten kunnen invullen, kunnen ze nu ook de QR-code (voorzijde boekje) scannen met de camera van hun telefoon en zo de gegevens invullen. Hieronder treft u een filmpje met alle informatie hierover.

Ook dit jaar doen wij weer mee met de Grote Clubactie en willen natuurlijk zo veel mogelijk loten verkopen! Een lot kost € 3,-waarvan
80% (€ 2,40 per lot) naar onze clubkas gaat! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-.

Wanneer is de actie?
De actie loopt dit jaar van 19 september t/m 21 november 2020. Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het boekje dan uiterlijk 12 november in tijdens de les. Vanaf 19 september kun je via deze pagina ook gemakkelijk online loten kopen!

Superlot (voor sponsoren)

Een Superlot vertegenwoordigt 50 loten en heeft een verkoopwaarde van € 150,-
waarvan 80% naar de club gaat.

Het Superlot is vooral geschikt voor sponsoren, lokale bedrijven en winkels in de regio (zoals de bakker, slager of groenteboer op de hoek) of aan een team.
(Neem hiervoor contact op met de penningmeester)

Dit jaar hebben we een beloning voor de topverkopers van Veldo
Degene die de meeste loten verkoopt wint

  • 1e prijs; een waardebon van HEMA twv 10 euro
  • 2e prijs; een waardebon van HEMA twv 7,50 euro
  • 3e prijs; een waardebon van HEMA twv 5 euro

Dus iedereen kan zoveel mogelijk loten kopen en verkopen tot en met 21 november.

Wij doen mee aan de Grote Clubactie, omdat: we graag meer voor onze leden willen doen. zoals sinterklaasfeest, eindejaarsactiviteiten,Bijdragen voor de springdagen en onze vrijwilligers in het zonnetje zetten.Wij hopen dat u onze vereniging wilt steunen via deze weg

Prijzen voor lotenverkopers
Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je een gratis entreekaart voor Schiphol behind the scenes, Slagharen of Bobbejaanland. Ook dit jaar is er een website speciaal voor kinderen: www.kids.clubactie.nl Hierop kun je jezelf inschrijven voor de landelijke Kids-verkoopwedstrijd. Elke verkoper ontvangt dit jaar een Pathé Thuis film!

Wij hopen dat we dit jaar een geweldig resultaat zullen neerzetten. Heel veel succes met de verkoop van de loten!