GYMNASTIEKVERENIGINGMiddelburg
• Aangesloten bij de K.N.G.U
• Goedgekeurd bij koninklijk besluit 4 juli 1963
• Opgericht 14 december 1956


Beste sporters, ouder(s) en verzorger(s),

Hierbij weer een nieuwsbrief vanuit de vereniging.

Te beginnen met een update over COVID 19 (Corona).
Tijdens de persconferentie op 14 januari j.l. zijn er door het kabinet versoepelingen aangekondigd, deze zijn zaterdag 15 januari ingegaan.
Voor ons betekenen deze versoepelingen dat we weer trainingen mogen aanbieden.
We zijn binnen de vereniging gelijk aan de slag gegaan, zodat we maandag 17 januari kunnen beginnen met de trainingen. De trainingen zijn gewoon volgens het reguliere rooster.
De regels voor halen en brengen blijven hetzelfde als voor de lockdown, ouders/verzorgers mogen niet mee naar binnen, ook de QR-code voor de 18+ als coronatoegangsbewijs blijft van kracht.
Er is een nieuwe regel bijgekomen; sporters van 13 jaar en ouder dienen een mondkapje te dragen bij binnenkomst en in de kleedkamers. In de sportzaal zelf mag het mondkapje af.
Ook geldt nog steeds de regel: bij klachten blijf je thuis.
Wij werken volgens de protocollen van NOC*NSF/KNGU.
(zie link voor de uitleg/informatie van het NOC*NSF/KNGU)

Onze activiteiten:

– De Jeugd Turn Competitie (JTC). Dit jaar zijn wij de organiserende partij samen met de Hygiëa uit Westkapelle. Deze competitie voor de recreatie stond gepland voor eind januari 2022. Dit evenement vergt tamelijk wat organisatorische werkzaamheden en met de regels omtrent Corona die nu geldend zijn en de onduidelijkheid in de toekomst, hebben we besloten dat dit nu niet uit te voeren is en hebben dit evenement opgeschort.

– De KNGU-wedstrijden voor de selectie zijn momenteel opgeschort tot februari 2022. De KNGU houdt zich bezig met kijken naar mogelijkheden om deze wedstrijden voort te zetten, maar tot op heden is er nog geen duidelijkheid. Wanneer blijkt dat de wedstrijden weer georganiseerd kunnen worden, zal de selectie hierover door de leiding worden geïnformeerd.

Tot slot nog even de aandacht voor onze acties:

– We hebben De Grote Clubactie 2021 afgesloten met een opbrengst van €1879. We zijn enorm blij met dit fantastische bedrag. We gaan binnenkort kijken wat voor leuke activiteiten en/of aankopen wij kunnen doen. Alle lotenverkopers hartelijk dank voor jullie inzet en de lotenkopers hartelijk dank voor jullie steun.
– De top 3 van lotenverkopers van 2021 is:
1.Sophie V. (maandag 2e groep) Hema cadeaubon t.w.v. €20
2.Mila D. (maandag 1e groep) Hema cadeaubon t.w.v. €15
3.Benthe B. (donderdag 1e groep) Hema cadeaubon t.w.v. €10
Van harte gefeliciteerd en jullie ontvangen zo snel mogelijk je prijs.

Tot slot een mededeling omtrent het bestellen van turnpakjes.
De manier waarop u het Veldo turntenue besteld is gewijzigd, u kunt deze nu rechtstreek bestellen bij
TT-gymnastics. Het Veldo turntenue is verplicht bij wedstrijden. Op onze website vindt u de rechtstreekse link voor het juiste tenue dat uw kind nodig heeft.

Activiteiten 2021/2022

Mochten er nog onduidelijkheden en of opmerkingen zijn, dan vernemen wij dat graag.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur