GYMNASTIEKVERENIGINGMiddelburg
• Aangesloten bij de K.N.G.U
• Goedgekeurd bij koninklijk besluit 4 juli 1963
• Opgericht 14 december 1956


Beste leden, ouder(s) en/of verzorger(s),

Hierbij weer een nieuwsflits vanuit de vereniging.

Zoals velen van jullie inmiddels wel weten, moet nu ook de binnensport geloven aan corona check bij toegang tot de accommodatie.
Deze regel geldt voor alle personen vanaf 18 jaar en ouder, tot op heden verloopt dit zonder problemen binnen onze vereniging.
Zodra er weer wijzigingen in de corona maatregelen worden aangebracht, zullen we hier z.s.m. van op de hoogte brengen.

Informatie rondom onze activiteiten:

Het sinterklaasfeest 2021. Dit jaar staat er weer een sinterklaasfeest op de planning en zoals het er nu naar uitziet, kunnen we deze gewoon organiseren
zonder beperkingen die invloed hebben op het feest. het sinterklaasfeest is gepland op vrijdag 26 november 2021 in de gymzaal aan de Mosselkreekstraat, het begint om 16:30 en om 18:30 kunnen de kinderen weer worden opgehaald.
(let op; de maandaggroepen hebben een uitnodiging gekregen, waar 19:00 uur als eindtijd opstaat. Dit is incorrect, het feest eindigt om 18:30. Onze excuses hiervoor)
Als het goed is, heeft uw kind wanneer deze tussen de 4 en 7 jaar is een formulier meegekregen om zich aan te melden. Geef je dan zo snel mogelijk op bij de leiding van je groep (formulier) of per e-mail (uiterlijk voor vrijdag 19 november). 

JeugdTurnCompetitie (JTC) 2022. Deze wordt georganiseerd door Veldo en Hygiëa in de Halve Maan in Oostkapelle op zaterdag 29 januari 2022. Deze competitie is voor alle turnsters en turners van de recreatie van 8 jaar en ouder. Ook voor deze activiteit zijn de aanmeldingsformulieren al uitgedeeld door de leiding.Heb je zin om ook mee te doen. Dan ben je van harte welkom! Geef je dan zo snel mogelijk op bij de leiding van je groep (formulier) of per e-mail (uiterlijk voor vrijdag 26 november).
We hopen dat het deze keer wel door mag gaan, wij hebben er in ieder geval veel zin in.
We zijn voor deze activiteit nog opzoek naar vrijwilligers, als u wilt helpen of meer informatie wilt kunt u contact opnemen.

De KNGU turnwedstrijden voor de selectie. Er is inmiddels door de KNGU een definitieve schema opgemaakt en bijbehorende indeling.
De leiding van de selectie stuurt alle informatie hierover per e-mail naar de betreffende personen.

Onze lopende acties.

De Rabo ClubSupport 2021. Deze actie is inmiddels afgelopen. Op 14 november wordt de uitslag bekend gemaakt. De uitslag zullen wij publiceren op onze site en facebook.

De Grote Clubactie. De boekjes kunnen worden ingeleverd t/m 19 november 2021.

We willen iedereen die onze acties heeft gesteund, onwijs bedanken.

Tot slot een mededeling omtrent het bestellen van turnpakjes.
De manier waarop u het Veldo turntenue besteld is gewijzigd, u kunt deze nu rechtstreek bestellen bij
TT-gymnastics. Het Veldo turntenue is verplicht bij wedstrijden. Op onze website vindt u de rechtstreekse link voor het juiste tenue dat uw kind nodig heeft.

Activiteiten 2021/2022

Mochten er nog onduidelijkheden en of opmerkingen zijn, dan vernemen wij dat graag.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur

Contactgegevens: familie van Dorst
0118-618994 of 0615679878   bestuur@veldo.nl