Beste sporters, ouder(s) en verzorger(s),

Hierbij weer een nieuwsbrief vanuit de vereniging.

Te beginnen met een update over COVID 19 (Corona).
Tijdens de persconferentie op 3 november j.l. zijn er door het kabinet nieuwe maatregelen aangekondigd, deze zijn 4 november 2020 om 22:00 uur ingegaan.
Één van deze maatregelen is het verbod op groepslessen binnen de sport, gymsport valt in de meeste gevallen niet onder groepslessen.
(zie link voor de uitleg van het NOC*NSF/KNGU)
Wij kunnen gewoon les blijven geven volgens het protocol van NOC*NSF/KNGU, behalve de G-gym groep hebben wij stil moeten leggen en de turnsters van 18+ moeten zich aan wat strengere regels houden, maar deze zijn persoonlijk op de hoogte gebracht.

Onze activiteiten:

Het Sinterklaasfeest. Dit jaar zit er door de maatregelen rondom Corona geen gezamenlijk feest in. We hebben er voor gekozen om sinterklaas te vieren per groep tijdens de reguliere turnles. We maken van de turnles een leuke Sinterklaas-gymles met een videoboodschap van Sinterklaas en natuurlijk voor alle kinderen een cadeautje.

De Clubkampioenschappen. Deze stonden gepland voor half december, maar deze valt nu niet te organiseren. We hebben deze voor onbepaalde tijd opgeschort.

De Jeugd Turn Competitie (JTC). Dit jaar zijn wij de organiserende partij samen met de Hygiëa uit Westkapelle. Deze competitie voor de recreatie stond gepland voor eind januari 2021. Dit evenement vergt tamelijk wat organisatorische werkzaamheden en met de regels omtrent Corona die nu geldend zijn en de onduidelijkheid in de toekomst, hebben we besloten dat dit nu niet uit te voeren is en hebben dit evenement opgeschort.

De KNGU-wedstrijden voor de selectie zijn momenteel opgeschort tot januari 2021. De KNGU houdt zich bezig met kijken naar mogelijkheden om deze wedstrijden voort te zetten, maar tot op heden is er nog geen duidelijkheid. Wanneer blijkt dat de wedstrijden weer georganiseerd kunnen worden, zal de selectie hierover door de leiding worden geïnformeerd.

Tot slot nog even de aandacht voor onze acties:

De Grote Clubactie: De boekjes kunnen worden ingeleverd bij de leiding t/m 21 november 2020.
Rabo ClubSupport 2020: Wij hebben een mooi bedrag van €315,83 opgehaald voor de vereniging, dankzij jullie stemmen. Enorm bedankt voor jullie stemmen!
Jumbo Sparen Met Elkaar: deze actie loopt nog t/m 17 november 2020. We hebben hier tamelijk al wat punten mee verzameld en we willen jullie ook hiervoor enorm bedanken!

Mochten er nog onduidelijkheden en of opmerkingen zijn, dan vernemen wij dat graag.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur