CHR. GYMNASTIEKVERENIGING Veldo Middelburg

Aangesloten bij de K.N.G.U
Goedgekeurd bij koninklijk besluit 4 juli 1963
Opgericht 14 december 1956

Beste (ouder(s)/verzorger(s) en sporters,

Vanaf zaterdag 11 juli 2020 is het vakantie! We kijken er met gemengde gevoelens naar uit. Enerzijds verlangen we naar warme en vrije weken, anderzijds gaan we de sport erg missen die er de afgelopen weken al zo raar uit zag.

Mede daarom hebben we een actie opgezet met zomer-trainingen voor al onze leden (ongeacht welke groep). De gemeente Middelburg heeft in samenwerking met Optisport, sporthal De Sprong opengesteld om in de zomervakantie binnen te kunnen sporten, dit wel onder voorwaarden. Alle informatie hierover kunt u hier vinden. Ga je niet of maar kort op vakantie? Meld je dan snel aan! (vol=vol.)

Vanaf maandag 24 augustus 2020 starten alle lessen weer. Zoals het er nu naar uitziet zullen deze weer binnen plaatsvinden, we hebben het protocol voor binnensport ingediend bij de gemeente en wachten nu op goedkeuring. We houden u uiteraard op de hoogte met de informatie omtrent de laatste ontwikkelingen op dit gebied.

Voor leden waarvan er sprake is om door te stromen naar een andere groep zorgen we dat zij voor 24 augustus 2020 bericht hebben ontvangen. Wij gaan echter ook even met vakantie en zullen deze zomer dus beperkt bereikbaar zijn, een reactie kan dus even op zich laten wachten. We proberen aankomende week de nu nog lopende vragen zoveel mogelijk te beantwoorden.

We wensen jullie een hele fijne zomer toe en hopen jullie allemaal gezond weer terug te zien vanaf 24 augustus 2020. Wij kijken er naar uit  om dan weer in zalen te mogen en onze geliefde sport weer te kunnen beoefenen!

Met sportieve groet,

Bestuur en trainsters.

Vragen: bestuur@veldo.nl

Spoed / persoonlijke zaken : mob:0615679878 tel: 0118618994