Op 10 Maart hadden 6 meiden van de selectie hun 2e voorwedstrijd in Prinsenbeek.

‘s Ochtends was het de beurt aan Angie en Sharita. Voor Angie was het de allereerste wedstrijd, heel spannend dus! Gelukkig hield ze de zenuwen onder controle en liet ze mooie oefeningen zien. Haar hoogste cijfer was voor sprong en daarnaast was ook haar balk erg mooi. Ze is op de 12e plaats geëindigd.
Sharita had haar eerste voorwedstrijd gemist, dus voor haar was het ook de eerste wedstrijd van dit seizoen. Zij heeft stabiel geturnd en veel persoonlijke doelen gehaald! Haar hoogste cijfer was voor vloer. Ze is op de 10e plaats geëindigd.

‘s Middags mochten Romée en Marit turnen. Romée liet mooie oefeningen zien en haalde hoge cijfers. Op balk liet ze een hele mooie oefening zien met een super cijfer tot gevolg! Romée is op de 6e plaats geëindigd.
Marit turnde op vloer, brug en balk heel goed en verbeterde op al deze 3 toestellen haar scores ten opzichte van de vorige wedstrijd! Helaas had ze, nadat ze een hele goede eerste sprong had laten zien, pech bij haar tweede sprong. Ze is uiteindelijk op de 9e plaats geëindigd.

‘s Avonds waren Christelle en Marije aan de beurt. Christelle verbeterde haar scores op vloer, balk en sprong ten opzichte van de vorige wedstrijd! Haar beste score was voor sprong. Zij is op de 14e plaats geëindigd.
Marije begon op brug, dit ging niet helemaal zoals gehoopt, maar ze herpakte zichzelf heel goed en haalde vervolgens op balk, vloer en sprong hogere cijfers dan haar vorige wedstrijd. Op vloer en balk had ze zelfs de hoogste scores van iedereen van haar niveau! Hierdoor eindigde ze op een mooie 2e plaats! Gefeliciteerd Marije!

Het was een geslaagde dag! Iedereen heeft goed geturnd, er zijn mooie cijfers gehaald en persoonlijke doelen gehaald. Jullie kunnen zeker trots zijn op jezelf!