Veldo is met spoed opzoek naar hulp voor onze G-gym.

 
Wij zijn opzoek naar hulp die op de maandag (19:00-20:00/20:00-21:00) in Middelburg kan assisteren bij de G-gym.
De G-gym bestaat uit mensen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking, van jong tot oud. Ieder sport op zijn of haar niveau, maar het plezier erin hebben ze allemaal gemeen. Ze komen binnen met een lach en vertrekken met een lach. 
De G-gym is verdeeld over 2 groepen op de maandagavond, groep 1 sport van 19:30 tot 20:30 en groep 2 van 20:30 tot 21:30. Normaal sporten we in het Calvijn aan de Kruitmolenlaan in Middelburg, tijdelijk zitten we nu in de gymzaal in Klarenbeek. 
Tijdens de schoolvakanties is er geen les.
 
Er is geen eis voor ervaring. Al kunt u maar een paar keer per maand of maar 1 uurtje op de maandag, we zijn blij met alle hulp. Er is een evt. vrijwilligersvergoeding vanuit de vereniging beschikbaar.
 
Wilt u ook dat deze fanatieke helden hun sportieve uitje en hun lach blijven behouden op de maandagavond of wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met de vereniging(zie hieronder). Misschien weet u iemand in uw omgeving, of personen aan wie u het kunnen vragen. Uiteraard mag u dit bericht delen met iedereen. We stellen het zeer op prijs.
 
Alvast hartelijk dank namens het bestuur en de G-gymmers.
 
veldologo  
Tom van Dorst Penningmeester, VELDO
Johan G Schorerstraat 27 | 4336GT Middelburg