Veldo start vanaf 8 maart 2021 met buiten trainingen

De gemeente Middelburg heeft op 14 december 2020 de gymzaal gesloten, daardoor konden onze lessen binnen niet meer doorgaan. Omdat er nog geen zicht is wanneer we weer naar binnen mogen, hebben we besloten in overleg met de gemeente om de trainingen weer buiten aan te gaan bieden.

Aangezien het buiten nog vroeg donker is en wij bezig zijn met opstarten, hebben wij besloten om de trainingen volgens onderstaand rooster aan te bieden tot aan de meivakantie (23 april 2021). De selectie en 12+ beginnen op dinsdag 30 maart, dit i.v.m. de wintertijd. Het is nu nog te vroeg donker om veilig les te kunnen geven. Tot deze datum, krijgen deze groepen nog online training aangeboden.

De recreatie groepen van de maandag en donderdag worden samengevoegd op leeftijd, omdat er beperkte plaatsen zijn is het de bedoeling dat je je inschrijft wanneer je besluit mee te doen met de buiten trainingen. Je kan je niet per losse training inschrijven, wanneer je ingeschreven bent, geldt dit tot aan de meivakantie (tot en met week 16).

Wij hebben er weer heel veel zin in om jullie weer te zien en samen weer sportief bezig te kunnen zijn.

 

Op onze site en onze Facebook pagina melden wij of de training wel of niet doorgaat i.v.m. weeromstandigheden. We streven ernaar om zeker een uur vooraf aan de training een melding te hebben staan op onze site en facebook pagina, houd deze goed in de gaten.

Lesrooster schoolplein Churchillaan, zijde Koos Vorrinkstraat in Klarenbeek

Let op de tijden zijn afwijkend van het reguliere rooster, kijk dus goed in welke groep je hoort en hoe laat de training is.Dit lesrooster geldt tot aan de meivakantie
Maandag        meisjes/jongens 4-7 jaar          17:30 tot 18:30    Anne/Manon/Marit
Dinsdag          meisjes 12+ en selectie             18:00 tot 19:00    Liesbeth/Daphne/Manon
Donderdag     meisjes/jongens 8-11 jaar         17:30 tot 18:30    Naomi/Anne/Sharita/Melanie

In de bijlage treft u de regels m.b.t. buitensport aan, lees deze aandachtig door.

Met sportieve groet,

Het bestuur en de trainsters van Veldo

Vragen: bestuur@veldo.nl
Spoed / persoonlijke zaken : mob:0615679878 tel: 0118618994

Heeft u heel 2021 geen mail van Veldo ontvangen en bent u wel lid? Dan hebben wij uw e-mail adres niet. Stuur dan uw actuele mail-adres naar hierboven.

Regels buitensport
Breng en ophaal locatie